20170113_141921

Något som man inte brukar göra.

Nu har vi gjort något som man inte brukar göra- tvättat kaklet i köket och vilken skillnad det blev. Stod och diskade en dag och funderade varför kaklet glittrade så lite numera- när tvättade vi det sist- aldrig någonsin sen det kom upp- kanske dags då- så nu ser man tydligare att det glittrar lite diskret om kaklet- (dock väldigt svårt att få med på bild). Helnöjd- tänk att en sån liten handling kan förnöja så mycket- vart som nytt igen.
Vågade inte ta något annat än ljummet vatten, diskborste och trasa- tänk om det skulle bli flammigt då skulle man ju aldrig kunna förlåta sig själv. Bättre att ta det säkra före det osäkra! :)

Ha en fortsatt trevlig söndag! Nu blir det en räkmacka till frunch för våran del.

Instagram & Facebook
Instagram
Facebook
spacer

Leave a reply